Gå til indhold

Nyhedsarkiv

På vej til foretræde

KommuneKredits foretræde for Energi-, Forsynings- og Klimaudvalget

Den 15. november 2018 havde KommuneKredit foretræde for Energi-, forsynings- og klimaudvalget om lovforslag nr. 97, ændring af lov om varmeforsyning og lov om planlægning – udmøntning af energiaftalen, og dets betydning for fjernvarmeselskabers adgang til lånoptagelse i KommuneKredit.

KommuneKredit udsteder sin første DKK benchmark

KommuneKredit udsteder sin første DKK benchmark

Den 31. oktober 2018 udstedte KommuneKredit for første gang en DKK benchmark. Udstedelsen var på DKK 3 mia. med 5 års løbetid. Nordea og Danske Bank var arrangører på udstedelsen.

Rentetilpasning af støttede lån

Rentetilpasning af støttede lån

Transport-, Bygnings-, og Boligministeriet har oplyst, at rentetilpasningslån til finansiering af ældreboliger med statslig støtte, som skal refinansieres i 4. kvartal 2018, skal finansieres med fuld rentetilpasning for en 10-årig periode. Kunder med støttede lån som skal rentetilpasses ultimo 2018, modtager direkte besked, når rentetilpasningen er foretaget.

Høringssvar af 5. oktober 2018

Høringssvar af 5. oktober 2018

KommuneKredit har den 5. oktober afgivet høringssvar vedr. Høring over lov om ændring af lov om varmeforsyning og lov om planlægning – udmøntning af energiaftalen. Spørgsmål til høringssvaret kan sendes til administrerende direktør Jens Lundager på dir@kommunekredit.dk

Moody’s bekræfter KommuneKredits Aaa rating

Moody’s bekræfter KommuneKredits Aaa rating

Moody’s Investor Service har offentliggjort en opdateret kreditvurdering af KommuneKredit, hvori de bekræfter KommuneKredit’s Aaa rating. Forventningen (outlook) er stabil.

Opdateret rating fra Standard & Poor’s

Opdateret rating fra Standard & Poor’s

Standard & Poor’s har i dag nedgraderet KommuneKredits langsigtede kreditrating fra AAA til AA+ (stabil udsigt), mens de har fastholdt den korte kreditrating på det højeste niveau, A-1+. Justeringen skyldes alene en ændring i Standard & Poor’s model, mens der ikke er sket en ændring i KommuneKredits virksomhed. KommuneKredit har ikke tabt én krone på udlån i virksomhedens 120-årige historie.

Hans-Martin Friis Møller, direktør i Kalundborg Forsyning, og Carl Hellmers, direktør i Fredericia Fjernvarme a.m.b.a., eksterne medlemmer af KommuneKredits Grønne Komité.

KommuneKredit udsteder grøn obligation på 750 millioner euro

KommuneKredit har i dag udstedt en grøn obligation på 750 mio. euro med en løbetid på 10 år. KommuneKredits grønne obligationer er med til at finansiere mere end 200 lokale grønne projekter over hele Danmark. Projekternes egnethed som grundlag for KommuneKredits grønne obligationer vurderes af en Grøn Komité.

KommuneKredit udsteder 3-årig benchmark med buyback option

KommuneKredit udsteder 3-årig benchmark med buyback option

Den 4. maj 2018 annoncerede KommuneKredit en ny USD fastforrentet obligationsudstedelse med udløb 15. november 2021. Derudover tilbød KommuneKredit at tilbagekøbe to eksisterende USD obligationer med udløb henholdsvis 27. august 2018 og 15. januar 2019.

KommuneKredits bestyrelse pr. 1. juni 2018

Ny bestyrelse i KommuneKredit

Bestyrelsen i KommuneKredit har konstitueret sig for perioden fra den 1. juni 2018 til den 31. maj 2022.

Vis mere