Gå til indhold

Nyhedsarkiv

Folketinget vedtager ny lov om Kreditforeningen af kommuner og regioner i Danmark

Folketinget vedtager ny lov om Kreditforeningen af kommuner og regioner i Danmark

Tirsdag den 18. april 2023 vedtog Folketinget enstemmigt en ny lov om Kreditforeningen af kommuner og regioner i Danmark. Loven træder i kraft den 1. juli 2023.
Den nye lov om Kreditforeningen af kommuner og regioner i Danmark, der skal styrke de regulatoriske rammer for KommuneKredit, ændrer ikke den grundlæggende KommuneKredit-model og påvirker ikke KommuneKredits rettigheder og forpligtelser

Adm. direktør i KommuneKredit og formand for Revisorrådet, Jens Lundager, fylder 60

Administrerende direktør i KommuneKredit og formand for Revisorrådet, Jens Lundager, fylder 60

Som administrerende direktør for KommuneKredit har Jens Lundager siden 2015 stået i spidsen for en finansiel virksomhed, der for mange nok er ukendt, men som i mere end 123 år har spillet en væsentlig rolle i at understøtte vækst og udvikling i de danske lokalsamfund. Lørdag den 14. maj 2022 fylder han 60 år.
Indgangspartiet er på ingen måde iøjnefaldende. Og selv om kontoret ligger midt på Kul

I Oksbøl uden for Varde er en gammel flygtningelejr fra anden verdenskrig ved at få et ansigtsløft og bliver dermed Danmarks første museum om flugt. KommuneKredit har finansieret opførsel af museet.

KommuneKredit præsenterer tilfredsstillende 2021-resultat med styrket grønt fokus

KommuneKredit ser tilbage på et tilfredsstillende 2021, hvor bl.a. finansiering af indefrosne feriemidler og lån til fjernvarmesektoren øgede udlånet med 8,7 mia. kr. Samtidig foretog virksomheden et gearskifte i arbejdet med bæredygtighed for yderligere at understøtte den grønne omstilling i de danske lokalsamfund.

Udlån til Vardemuseerne, der opfører Danmarks første museum om flugt og fly

Vis mere