Gå til indhold
God start for KommuneKredit med 5-årig udstedelse i USD

Nyhed -

God start for KommuneKredit med 5-årig udstedelse i USD

Torsdag den 21. januar afsluttede KommuneKredit den relativt billigste 5-årige benchmark-udstedelse på USD 1 mia. til dato. Udstedelsen lover godt for 2021, hvor KommuneKredit forventer at gennemføre udstedelser for mere end DKK 35 mia. på strategiske kernemarkeder i EUR, USD og DKK.

Ordrebøgerne lukkede med tegningsønsker på over USD 2,4 mia., da KommuneKredit torsdag den 21. januar afsluttede årets første benchmark-udstedelse på USD 1 mia. med en 5-årig løbetid. Udstedelsen åbnede officielt onsdag den 20. januar, og fra starten var der stor interesse for udstedelsen – blandt andet fra centralbanker verden over, der aftog 40 % af udstedelsen.

Transaktionen udvider KommuneKredits USD-kurve med et nyt 5-årspunkt. Den endelige prisfastsættelse var 3 bps strammere end det oprindelige udspil og er et udtryk for en kombination af stærk interesse for at købe vores obligationer og gunstige markedsforhold.

KommuneKredit gennemførte udstedelsen i samarbejde med BofA Securities, BMO Capital Markets, Daiwa Capital Markets og RBC Capital Markets.

Opstart tegner godt for 2021

KommuneKredit er kommet godt fra start med at optage den nødvendige funding, der skal til for at yde lån til vores kunder. Denne første udstedelse er en del af foreningens strategi om at understøtte adgangen til USD-investorer; særligt centralbanker, officielle institutioner og banker.

Læs mere om udstedelsen i vedhæftede dokument. 

Kategorier

Kontakt

Jens Lundager

Jens Lundager

Pressekontakt Administrerende direktør 33697622