Gå til indhold
Nyt medlem af bestyrelsen i KommuneKredit

Pressemeddelelse -

Nyt medlem af bestyrelsen i KommuneKredit

Bestyrelsen i KommuneKredit har besluttet at ændre KommuneKredits vedtægter, således at bestyrelsen udvides med et medlem, der er uafhængigt af foreningen. Dermed vil bestyrelsen bestå af 10 medlemmer, hvoraf 2 er uafhængige. Vedtægtsændringen er godkendt af erhvervsministeren.

Bestyrelsen har på den baggrund valgt Birgit Aagaard-Svendsen som nyt bestyrelsesmedlem fra og med juni 2020.

Birgit Aagaard-Svendsen er uddannet ingeniør og har i en længere årrække været Group CFO i J. Lauritzen A/S. Birgit Aagaard-Svendsen har parallelt hermed opbygget stor bestyrelseserfaring, både fra den offentlige og private sektor, herunder erfaring fra store finansielle virksomheder. Siden hun fratrådte J. Lauritzen i 2016, har Birgit Aagaard-Svendsen fokuseret udelukkende på bestyrelsesarbejde. Hun bestrider i dag bestyrelsesposter i bl.a. forsikringsselskabet West of England Ship Owners Mutual Insurance Association, hvor hun også er formand for revisionsudvalget, og i Copenhagen Malmø Port, hvor hun er næstformand.

Tidligere har Birgit Aagaard-Svendsen i en periode været formand for Komiteen for God Selskabsledelse.

Bestyrelsesformand Lars Krarup udtaler: ”Jeg glæder mig over, at Birgit Aagaard-Svendsen har sagt ja til at blive medlem af KommuneKredits bestyrelse og dermed vil medvirke til, at bestyrelsens arbejde vil blive yderligere styrket. Vi får med Birgit Aagaard-Svendsen et bestyrelsesmedlem med et solidt erfaringsgrundlag, som, jeg vurderer, vil kunne løfte bestyrelsens samlede kompetenceniveau.”

Related links

Emner

Kategorier


KommuneKredit er en forening, der har til formål at yde lån til kommuner og regioner og til selskaber/institutioner med 100 pct. kommunegaranti.

KommuneKredit er kommunernes og regionernes eget finansieringsselskab og er alene til for vores kunders skyld.

Kontakt

Jens Lundager

Jens Lundager

Pressekontakt Administrerende direktør 33697622