Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Standard & Poor's har opgraderet KommuneKredits kreditrating til AAA

Ratingbureauet Standard & Poor’s har i dag opgraderet KommuneKredits langsigtede kreditrating til AAA (med stabil udsigt). Standard & Poor’s har fastholdt den korte kreditrating på det højeste niveau, A-1+.

Standard & Poor’s begrunder opgraderingen med en stærkere kapitalisering og bedre likviditetsstilling. Opgraderingen kommer efter, at Standard & Poor’s i sommeren 2018 nedgraderede KommuneKredits langsigtede kreditrating fra AAA til AA+.

KommuneKredits administrerende direktør, Jens Lundager, udtaler:

"Jeg er meget tilfreds med, at KommuneKredit igen er AAA udsteder hos Standard & Poor´s. Vi har ikke ændret på vores forretningsmodel, men vi har gennemført nogle tilpasninger, som passer bedre ind i Standard & Poor’s ratingmodel. Det drejer sig bl.a. om, at nogle investeringer er udskilt fra handelsbeholdning til en langsigtet  anlægsbeholdning. Vi har endvidere forøget vores egenkapital, og vi er stærkere end nogensinde før.

KommuneKredit har en langsigtet rating på Aaa og en kortsigtet rating på P-1 hos Moody’s Investor Service, hvilke er de højeste på Moody’s ratingskala. Udsigten er stabil.

For yderligere information, kontakt venligst:

Adm. dir. Jens Lundager

jlu@kommunekredit.dk

Kategorier


KommuneKredit er en forening, der har til formål at yde lån til kommuner og regioner og til selskaber/institutioner med 100 pct. kommunegaranti.

KommuneKredit er kommunernes og regionernes eget finansieringsselskab og er alene til for vores kunders skyld.

Pressekontakt

Jens Lundager

Jens Lundager

Pressekontakt Administrerende direktør 33697622