Gå til indhold
KommuneKredit udsteder sin største 10-årige eurobenchmark

Nyhed -

KommuneKredit udsteder sin største 10-årige eurobenchmark

Baseret på en solid og varieret ordrebog udstedte KommuneKredit årets første eurobenchmark onsdag den 24. februar 2021. Det var samtidig KommuneKredits største 10-årige udstedelse og den største euroudstedelse siden marts 2018.

Onsdag den 24. februar 2021 gennemførte KommuneKredit den første eurobenchmark i 2021 og rejste dermed EUR 1 mia. med den stærkt overtegnede 10-årige obligation.

Udstedelsen blev offentliggjort tirsdag den 23. februar efter middag CET. Onsdag morgen åbnede bøgerne, og takket være et attraktivt marked i EUR løb ordrerne klokken 10:15 CET op i mere end EUR 1,8 mia., hvilket åbnede op for at KommuneKredit kunne stramme den indikative pris. Trods den strammere prisindikation lukkede bøgerne klokken 11:30 CET med ordrer for mere end EUR 2,6 mia., hvilket giver en effektiv rente på 0,044 %, når obligationerne videresælges. Det svarer til en ”re-offer price” på 99,561 % for obligationen med en kupon på 0 %.

“I øjeblikket er markedet attraktivt, og vi ved, at vi skal bruge funding med 10-års løbetid senere på året. Derfor besluttede vi at udstede nu. Takket være den store interesse fra vores investorer blev ordrebogen hurtigt overtegnet, og vi besluttede derfor at stramme den indikative pris. Samlet set vidner det om, at KommuneKredit fortsat opfattes som en sikker havn for investorer som centralbanker verden over, ” siger Chief Funding & IR Manager Eske Hansen.

Udstedelsen, som er KommuneKredits største euroudstedelse siden marts 2018 og den største 10-års obligation, tiltrak investorer fra hele verden hvoraf 76 % kommer fra Europa. I forhold til investortyper blev udstedelsen domineret af centralbanker og offentlige institutioner, der stod for 49 % af handlen.

Kategorier

Kontakt

Jens Lundager

Jens Lundager

Pressekontakt Administrerende direktør 33697622