Gå til indhold
KommuneKredit starter 2018 med udstedelse af en ny 3-årig USD obligation og tilbagekøb i 3 obligationsserier

Pressemeddelelse -

KommuneKredit starter 2018 med udstedelse af en ny 3-årig USD obligation og tilbagekøb i 3 obligationsserier

KommuneKredit åbnede de internationale kapitalmarkeder i 2018 ved at udstede årets første benchmark – nemlig en 3-årig fastforrentet obligation på USD 1 mia.

Fra annonceringen den 2. januar 2018 til bøgerne officielt lukkede den 3. januar kl. 11 dansk tid, var der rift om obligationen. Obligationen startede med en indikation på mid swaps + 9 area, men efter ordrebogen voksede til lige under USD 2 mia., kunne KommuneKredit over to omgange stramme prisen til en endelig pris på mid swaps + 7. I forbindelse med udbuddet af den nye obligation tilbød KommuneKredit investorerne at tilbagekøbe tre udstedelser i USD obligationerne – en variabeltforrentet udstedelse med forfald i februar 2018 og to fastforrentede udstedelser med forfald i marts og august 2018. Det samlede tilbagekøb var en stor succes med et samlet beløb på USD 659.420.000.

Firkløveret Bank of Montreal. BNP Paribas, Daiwa Capital Markets og J.P Morgan var joint Lead Managers på både den nye udstedelse og tilbagekøbet.

Ordrebogen havde en stærk fordeling på både geografi og investortype jf den engelske pressemeddelelse.

Tags


KommuneKredit er en forening, der har til formål at yde lån til kommuner og regioner og til selskaber/institutioner med 100 pct. kommunegaranti.

KommuneKredit er kommunernes og regionernes eget finansieringsselskab og er alene til for vores kunders skyld.

Pressekontakt

Jens Lundager

Jens Lundager

Pressekontakt Administrerende direktør 33697622

Relateret materiale