Gå til indhold
KommuneKredit udsteder med succes en ny 3-årig USD benchmark

Pressemeddelelse -

KommuneKredit udsteder med succes en ny 3-årig USD benchmark

KommuneKredit udbød 12. marts en ny USD benchmarkudstedelse. Udstedelsen blev annonceret i markedet mandag den 11. marts sammen med et tilbud til investorer om tilbagekøb i to af KommuneKredits udstedelser med udløb i henholdsvis august 2019 og januar 2020.

Interessen fra investorerne i markedet gik over natten til samlet USD 2,3 mia. i nytegning og tilbagekøb, og ordrebogen åbnede på en pris svarende til mid-swaps + 7 bps. Da størrelsen af den nye udstedelse var maksimeret til USD 1 mia. og de samlede ordrer beløb sig til mere end USD 2,8 mia., blev tegningen allerede lukket kl. 9.00 London tid med en endelig prissætning på mid-swaps +7 bps.

Ordrebogen på denne USD-udstedelse er den største i KommuneKredits historie med en pris, der var 1-1,5 bps. bedre end prissætningen på KommuneKredits USD-benchmarkudstedelser i markedet og med et spread på kun 15,5 bps over den 3-årige amerikanske statsobligation.

Der deltog mere end 65 investorer i udbuddet med en stor deltagelse fra centralbanker, officielle institutioner og banker.

Joint Lead Managers på udstedelsen var: BMO Capital Markets, HSBC, RBC Capital Markets og TD Securities.

Læs Press Points på engelsk.

Tags


KommuneKredit er en forening, der har til formål at yde lån til kommuner og regioner og til selskaber/institutioner med 100 pct. kommunegaranti.

KommuneKredit er kommunernes og regionernes eget finansieringsselskab og er alene til for vores kunders skyld.

Pressekontakt

Jens Lundager

Jens Lundager

Pressekontakt Administrerende direktør 33697622

Relateret materiale