Gå til indhold
KommuneKredit udsteder ny 5-årig obligation i USD og gennemfører tilbagekøb

Pressemeddelelse -

KommuneKredit udsteder ny 5-årig obligation i USD og gennemfører tilbagekøb

KommuneKredit gennemførte 3. juni 2020 en ny benchmarkudstedelse på USD 1 mia. og et samtidigt tilbagekøb i to udestående benchmarkudstedelser i USD.

Meddelelsen om tilbagekøbet i de to udestående udstedelser blev offentliggjort 2. juni 2020 samtidig med mandatet for en ny 5-årig udstedelse i USD. Der blev åbnet officielt for tegning af de nye 5-årige obligationer 3. juni 2020. Baseret på foreløbige tilkendegivelser om tegningsønsker fra en række internationale investorer for mere end USD 2 mia., blev udbudsprisen for de nye obligationer indikeret til ”USD mid-swaps +28 bps area”. I løbet af 40 minutter var der indkommet tegningsønsker for mere end USD 3,6 mia. Der blev derfor lukket for tegningen allerede kl. 10.20 dansk tid, og prisen på obligationerne blev fastsat til mid-swaps +26 bps.

Læs flere detaljer om udstedelsen i den engelske pressemeddelelse her.

Tilbuddet om tilbagekøb i to eksisterende USD benchmarkudstedelser blev også godt modtaget i markedet. Resultatet blev et samlet tilbagekøb på USD 191 mio.

Læs den officielle meddelelse på engelsk om resultatet her.

Udstedelsen og tilbagekøbet var arrangeret af Barclays, BNP Paribas, JP Morgan og TD Securities.

Tags


KommuneKredit er en forening, der har til formål at yde lån til kommuner og regioner og til selskaber/institutioner med 100 pct. kommunegaranti.

KommuneKredit er kommunernes og regionernes eget finansieringsselskab og er alene til for vores kunders skyld.

Pressekontakt

Jens Lundager

Jens Lundager

Pressekontakt Administrerende direktør 33697622