Gå til indhold

Nyhedsarkiv

KommuneKredits grønne lån har blandt andet været med til at finansiere opførelsen af Snekkersten Vandværk, der med nye teknologier minimerer risikoen for udledning af forurenende stoffer.

KommuneKredit finansierer den grønne omstilling i kommuner og regioner med udstedelse af grønne obligationer

De kommunale og regionale investeringer i grøn omstilling, som er finansieret blandt andet med midler fra KommuneKredits grønne obligationer, forventes at bidrage til en årlig CO2-reduktion på 665.000 ton. Det svarer til den årlige udledning fra knap 35.000 danskere. KommuneKredit har udstedt grønne lån siden 2017 og havde ved årsskiftet 2019/2020 udbetalt i alt 13,7 mia. kr. i grønne lån.
De d

KommuneKredit udsteder ny 5-årig obligation i USD og gennemfører tilbagekøb

KommuneKredit udsteder ny 5-årig obligation i USD og gennemfører tilbagekøb

KommuneKredit gennemførte 3. juni 2020 en ny benchmarkudstedelse på USD 1 mia. og et samtidigt tilbagekøb i to udestående benchmarkudstedelser i USD.
Meddelelsen om tilbagekøbet i de to udestående udstedelser blev offentliggjort 2. juni 2020 samtidig med mandatet for en ny 5-årig udstedelse i USD. Der blev åbnet officielt for tegning af de nye 5-årige obligationer 3. juni 2020. Baseret på forel

KommuneKredit tilbyder ombytningsmulighed i to USD obligationsudstedelser

KommuneKredit tilbyder ombytningsmulighed i to USD obligationsudstedelser

KommuneKredit har i dag annonceret en ny 5-årig fastforrentet udstedelse i USD. Samtidig med udbuddet af de nye obligationer tilbydes investorer i KommuneKredits USD obligationer med udløb i januar 2021 og juni 2021 at sælge disse obligationer tilbage til KommuneKredit.
De fulde vilkår for ombytningen fremgår af meddelelsen til Luxembourg Stock Exchange. Se meddelelsen her.

Forside af Reponsibility Report 2019

KommuneKredit offentliggør samfundsansvarsrapport – grøn omstilling og bæredygtighed i fokus

Samfundsansvar er en integreret del af KommuneKredits forretningsmodel. Foreningen understøtter lokal udvikling og vækst gennem finansiering af bygge- og anlægsinvesteringer, herunder til samfundets grønne omstilling. Det sker på non-profit-basis og på lige vilkår på tværs af hele landet.
De danske kommuner og regioner er i fuld gang med den grønne omstilling; en omstilling som KommuneKredit un

KommuneKredit offentliggør Årsrapport 2019

KommuneKredit offentliggør Årsrapport 2019

SAMMENDRAG
▪ Udlån og leasing voksede med 8 mia. kr. til 185 mia. kr.
▪ Nettorenteindtægterne var på 496 mio. kr. mod 441 mio. kr. i 2018, hvilket er på linje med forventningen ved halvåret 2019.
▪ Årets resultat blev på 596 mio. kr. før skat til dels grundet positive værdireguleringer på 227 mio. kr.
▪ Årets totalindkomst blev på 441 mio. kr. mod 405 mio. kr. i 2018.
▪ Egentlig ker

Jens Lundager, adm. direktør

Moody's bekræfter KommuneKredits Aaa-rating

​Moody’s Investor Service har offentliggjort en kreditvurdering af KommuneKredit, hvori de bekræfter KommuneKredit’s Aaa rating. Forventningen (outlook) er stabil.

Funding Program 2020

Funding Program 2020

I 2020 forventer KommuneKredit at udstede ca. 30 mia. kr. (4 mia. euro) langfristet funding med løbetider over et år. Fundingbudgettet svarer til fundingvolumen tilvejebragt i 2019.
Det er KommuneKredits strategi at styrke vores tilstedeværelse som en grøn og bæredygtig obligationsudsteder. Vi har udstedt grønne obligationer siden 2017 og forventer rigelig tilgang i vores portefølje af grø

Nyt medlem af bestyrelsen i KommuneKredit

Nyt medlem af bestyrelsen i KommuneKredit

Bestyrelsen i KommuneKredit har besluttet at ændre KommuneKredits vedtægter, således at bestyrelsen udvides med et medlem, der er uafhængigt af foreningen. Dermed vil bestyrelsen bestå af 10 medlemmer, hvoraf 2 er uafhængige. Vedtægtsændringen er godkendt af erhvervsministeren. Bestyrelsen har på den baggrund valgt Birgit Aagaard-Svendsen som nyt bestyrelsesmedlem fra og med juni 2020.

KommuneKredit udsteder grønne obligationer

KommuneKredit har i dag udstedt grønne obligationer for 500 mio. euro med en løbetid på 20 år. Det er tredje gang, at foreningen udsteder grønne obligationer. KommuneKredit har i alt godkendt knap 20 mia. kr. i grønne lån til bæredygtige projekter i danske lokalsamfund. Obligationerne bliver købt af investorer fra hele verden.

Vis mere